piatok 4. januára 2013

4.1.2013


Hlásim sa s druhým článkom, ešte si tu len zvykám :) Snáď to ale časom rozbehnem a aj keď nie, robím to aj kvôli sebe. Škola a všetky povinnosti mi začínajú až v utorok, pravidelné tréningy v pondelok - na to sa veľmi teším. Na školu sa vôbec neteším, neviem či sa dokopem niečo učiť, síce ma majú občas spolužiaci za bifľu (som najlepšia z triedy), ale teda donútiť sa učiť to je u mňa často problém :D Dnes som bola hlavne doma, spala som pekne až do 11:00 (:D), vyvenčila som poriadne psíka, naraňajkovala som sa, zbehla som pozrieť do jedného nákupného centra a kúpila som si pár vecičiek. Potom som si zacvičila... a tak ďalej :D Jedálničky sem písať zatiaľ nechcem, nie z dôvodu že by som sa za nich hanbila alebo by som nejedla zdravo, ale proste nechcem sa nad tým až tak zamýšľať, potom by to prešlo zase do toho hrozného kontrolovania každého jedla, presnej pravidelnosti, výčitiek... Ešte sa to stále len učím, ale fotiť svoje výtvory a recepty určite budem, aby ste mali predstavu a videli že to neflákam. Ja viem, hrozne kecám už som vás pravdepodobne unudila k smrti :D




A čo som dnes cvičila? Urobila som si vlastný workout, do ktorého som zakomponovala veľa prvkov z tohto Zuzkinho videa. Jej zwow je vážne veľká makačka, ale ja som dnes chcela cvičiť niečo dlhšie a niečo viac na nohy. Jej competition burpees ma ale skoro zabili :D Môj workout trval len o niečo dlhšie, asi 35 minút :) Ale úplne mi to stačí, ešte som sa poriadne popreťahovala a je mi fajn.


Za celý deň sa mi podarilo odfotiť jen jedno jedlo a to večeru po tréningu. Patrí to medzi moje najobľúbenejšie jedlá a mohla by som to jesť úplne každý deň. Zásoba cottage cheesov u nás v chladničke nikdy nesmie chýbať, uhorky strašne milujem a paradajky tiež, aj keď uznávam že v lete mali lepšiu chuť.


A ešte sem dávam fotku skinny jeans z Tally Wejl, čo som si dnes kúpila :-D Musím tam jednoznačne chodiť častejšie, majú tam úžasné veci, aj keď skôr iba tak na okrasu. Čo na nich hovoríte, snáď niesú až tak hrozné :D

To je asi všetko, na záver by som sa chcela poďakovať že ste ma zobrali medzi seba a že sem aspoň niekto zavítal, naozaj si to vážim :) Rozmýšľam že by som sem pridávala aj nejaké beauty alebo fashion články, ale neviem či by to niekoho zaujímalo. Dosť som sa rozpísala, ale nebojte sa, takýmito reportmi vás nebudem bombardovať každý deň (snáď), len raz za čas napíšem, inak tu budú rôzne články, zaujímavosti a fitspo :)

12 komentárov:

  1. Jeany jsou moc krásné, máš hubené nožky!;)
    Zuzku mám také ráda, je to sice makačka, ale stojí to za to, jsem vždycyk úplně tuhá! :D
    Snad se k učení dokopeč, musíš.. já to mám asi podobně, také se mi věčně nechce! :D
    Jídlo vypadá moc pěkně.. ;)
    Měj se pěkně

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejsi ty bývalá Klaudia? :-O

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni, tak to sa už v blogovom svete hýbeš vážne dlho. :-) Cením si, že sa ti moje články páčia, znamená to pre mňa vážne veľa. Ešte raz vďaka! :-)

    Smiem sa spýtať, na aký tréning chodíš? Niečo hráš alebo tak čosi? :-)
    Hm.. máš úplnú pravdu. Jedálničky by si sem písať ani nemala. Zbytočne ťa to na jednej strane bude zaťažovať, budeš nad tým, čo jesť veľmi premýšľať. A na druhej strane, v tomto blogovom svete je to s jedálničkami dosť hektické, vždy sa nájde niekto - väčšinou ten, kto medzi blogerky ani nepatrí - a začne rýpať. Prídeš iba o nervy :-)
    Mimochodom, tie jeansy sú super. :-) Riflovina, to je moje. Nie tie umeliny, čo začali vyrábať. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, máš pěkný blog a myslím že tě tady budu "kontrolovat" pravidelně :) Nožky máš ale jako párátka, hezky jez :D O jaký trénink jde? Předpokládám že nehraješ šachy :D Moje večeře bude dneska vypadat velmi podobně, akorát budu mít místo okurků a rajčat mrkev, protože nic jiného není v ledničce k mání :D A cottage sýru máme momenátlně taky plno, ale je blbé že nemají moc dlouhou trvanlivost :D A ohledně pudinkové kaše: Dám si vařit vločky s mlíkem jako na norm. ovesnou kaši a když už to skoro je tak do toho hrnce přiliju vodu nebo mléko (cca 150ml) ve které jsem předtím rozmíchala půlku pudinkového prášku. Míchám do vhodné hustoty a kdyžtak ještě přileju vodu když je třeba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Cottage je taky moje závislost, vždycky když jdu do obchodu, kupuju velkou zásobu :DD A to dost, třeba 15 kusů :D bojím se, že je pak nebudou mít :D To se vždycky prodavačky nemůžou dopočítat. Ten workout jsem taky nedávno dělala,fakt makačka :) Rifle jsou moc pěkný, ale teda máš hrozně hubené nožky, nebo se mi to zdá? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé, tvůj druhý článek, s radostí jsem ho četla.
    Večeře mám taky ráda a čerstvý Cottage a k němu zelenina = nepřekonatelná kombinace za všechny prachy! :D
    Tenhle workout jsem zrovna nedavno cvičila a competition burpees mi daly zabrat! Ale Zuzka je strašně fajn, mám její cvičení ráda.
    No když jsem sjela o kus níž, abych se dočetla v tvém článku více, uviděla jsem fotku tvých noh. Spadla mi pusa na stůl a já nestihla říct ani "wow"..ne wow, ale "wááááááááááááááááu". Tak krásně hubeňounké nožky, ty musíš být celá drobounká a strašně sťíhlounká, nemám pravdu?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. moc, moc děkuju za pochvalu, máš to tady taky moc hezký :)
    a máš nádherný nohy!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to měříme stejně :), můžu se zeptat na tvojí váhu? A jaký je tvůj příběh, začala jsi jen cvičit, nebo jsi začala hubnout? Napíšeš nám ho někdy? Dost by mě to zajímalo :)
    Za pochvalu děkuju i já tobě, ale já si tak nepříjdu, dnešní váha i pohled do zrcadla mě bohužel vylekal.
    Na další blog kašlu, tady mám všechno od úplných začátků, tenhle mi přirostl k srdci, takže se nestěhuji. Přidám jen rubirku ZWOW, kam si budu psát odcvičené workouty, jaké cviky se tam dělají, čas atd..třeba to bude prospěšné i pro vás, doufám. Nechci si to psát jen tak, pro srandu králíkům :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Príbeh niekedy napíšem, aj keď obávam sa že to bude veľmi nudné a dlhé :) A tvoja váha ani pohľad do zrkadla ťa určite nemusí desiť, naozaj máš nádherné telo a ani gram tuku navyšše :) Každá sa možno vidíme o niečo horšie, ale vážne si nemusíš pripadať desne, si dokonalá ;) A na rubriku zwow sa strašne teším :D

      Odstrániť
  9. zuzku zbožňujem.
    Akurát robím ZWOD 1. a prvýkrát keď som videla jej burpess..som skoro odpadla,ale teraz ich milujem.

    http://lifelovezaza.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť