štvrtok 3. januára 2013

Niečo o mne


Na úvod by som sa chcela predstaviť. Vlastne by som zatiaľ rada zostala viac v anonymite, ale hovorím si Lola. Tento blogspot som si založila hlavne kvôli motivácii a tiež aby som sa mohla podeliť o svoje nadšenie a tipy týkajúce sa oblasti fitness, do ktorej samozrejme partí okrem cvičenia aj zdravá strava. Niesom žiadny fitness guru ani profesionál, proste len obyčajné dievča ktoré je už dosť dlho v tomto "svete", to ale neznamená že nerobím chyby, že sa stále nemám čo učiť, práve naopak - rada sa dozvedám nové veci z tejto oblasti. Okrem toho sem možno časom pribudnú aj fotky mojej postavy, veľa receptov, rôzne tipy, články a podobne. Viem, že blogov o zdravom životnom štýle je naozaj veľa, priznávam že toto neni môj prvý blog. Ale myslím že je jedine dobre, že vzniká toľko blogov s takýmto zameraním, to je to, čo by mali ľudia vedieť. Teraz mierne odbáčam od môjho zámeru sa predstaviť, ale to sa mi stáva dosť často, som nesmierne ukecaná. Okrem toho som aj tvrdohlavá a cieľavedomá, čiže keď si určim nejaký cieľ väčšinou ho chcem dosiahnuť za každú cenu. Som priateľská, rada sa učím nové veci. A viac spoznáte možno časom.

Dúfam že si tento blog nájde aspoň pár čitateľov a že sa vám tu bude páčiť :) Trochu to tu bude aj ako môj denníček, miesto na vykecanie ale hlavne dúfam, že si tu budem môcť zapísať aj nejaké pokroky a uvidím zlepšenie :)




5 komentárov:

  1. V prvom rade Ti chcem poďakovať za nádherný a najmä povzbudzujúci komentár. Veľmi si to cením.
    V druhom rade ťa chcem privítať medzi milovníkmi zdravého životného štýlu a popriať ti mnoho úspechov a vydarený štart na ceste za tým, čo si praješ dosiahnuť. Budem Ti držať palce a sledovať ako sa posúvaš vpred! :-) Veľa šťastia.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tu mezi námi vítej a buď tu jako doma :D
    Těším se na tvoje články, recepty, fotky, obrázky atd. Nikdy není dost inspirace a každá podpora se hodí. Koukám, že asi budeme sdílet podobné zájmy, takže od teď budu tvůj blog navštěnovat asi často :)
    Měj pěkné dny a brzy napiš. A děkuji za tvůj komentář, potěšil mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Držím palce :) http://nekonecnacesta.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Držím ti palce na rozjezd.
    Viděla jsem foto v jeanech, tak doufám, že nehodláš hubnout! ;) Přiber jen na svalech a budeš dokonalá... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Určite nechcem chudnúť,skôr naopak :)

      Odstrániť