nedeľa 17. marca 2013

Furious Pete!


Kto je vlastne Furious Pete? Tak počkať, predpokladám že ho všetci poznáte, je skvelý, populárny, má úžasné videá, je proste najlepší! A ak vám toto meno nič nehovorí, budete to musieť rýchlo napraviť! Reč je o mojom najobľúbenejšom youtuberovi pod prezývkou Furious Pete. Prečo som si ho vlastne tak obľúbila? Má totiž podobné záľuby ako ja:

Fitness.

Psy.

Ale hlavne jedlo. Veľa jedla!

12 000kcal za pár minút? Áno, aj to je možné. 

Extra kalorická a veľká horúca čokoláda!

Šikovný to chlapec, sám si napečie aj spapká.

3kilá Cottage cheese, mňam! :D

Furious Pete a Hodge Twins! A ešte palacinky :D

A séria jeho vyžieracích výprav do iných krajín! Tak jeho by som nechcela živiť :D

A v tomto videu ukazuje, ako vzniká to slávne BEFORE/AFTER :D

Prečo sem dávam vlastne videá, kde sa tento celkom sexy chlapík napcháva takými množstvami jedla, ktoré sa nedá označiť inak ako prežer? Furious Pete je profesionálny jedlík, vyhral snáď každú súťaž, uskutočnil snáď každú výzvu, dá sa povedať že je neprekonateľný. Okrem toho si našiel záľubu v cvičení, občas si aj zdravo navarí a hlavne, užíva si svoj život a delí sa o to na svojom youtube kanáli. Nebolo tomu ale vždy tak..


Ďalšia z vecí, prečo jeho videá tak zbožňujem je jeho minulosť a to, kam sa dokázal dostať. Paradoxne je teraz profesionálny jedlík, ale v minulosti trpel poruchou príjmu potravy a  roku 2002 bol v nemocnici hospitalizovaný s diagnózou Anorexia. Aj napriek tomu všetkému sa dokázal pozbierať, takmer zdvojnásobil svoju vtedajšiu váhu, dokázal sa vypracovať a nabrať na objeme, veľa sa naučil na rôznych stránkach ako bodybuilding.com a podobne. A dnes je inšpiráciou pre mnohých, ktorí s týmto bojujú. S Anorexiou mám vlastné skúsenosti, asi aj preto mi jeho videá tak prirástli k srdcu. A v neposlednom rade je to fakt sranda! 

Pamätáte si na Epic Meal Time? Toto je lepšie!

Dúfam, že som týmto článkom nikoho nepobúrila, možno tak anorektičky o 1 jablku denne :D Síce to je blog o zdravej strave, športovaní...áno, toto všetko ma veľmi baví. Ale človek musí byť hlavne psychicky v pohode, čo najviac si užívať život. Milujem šport, cvičenie, je to neoddeliteľná súčasť môjho života. Ale takisto milujem aj dobré jedlo (tým nemám namysli nezdravé, zdravé jedlo chutí ešte oveľa lepšie). Snáď sa vám to aspoň trochu páčilo. A čo na neho hovoríte vy? Máte tiež nejakých obľúbených Youtuberov?

6 komentárov:

  1. Tak na to se budu muset podívat, protože ho zatím neznám! Ale na Youtube sleduji dost lidí, tak si přidám i jeho, jeho kanál vypadá zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No mě přišlo že se k lososovi hodí spíš brambory, ale mě hrozně nebaví je vařit a s tou pohankou byl fakt výborný :) A o arašídovém másle s toastem taky něco vím :D

    Ty videa vypadají zajímavě, budu to muset všechno nastudovat, protože proč by se měl člověk pořád držet jenom zdravé stravy, aspoň si může pustit podobná videa a vypadá to že bude i sranda :D Takže díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jednomu by z něj vyhládlo, když tak sleduju ta videa :D je to fakt zajímavý člověk. Nikdy jsem o něm neslyšela, tak jsem ráda, že jsem se o něm dozvěděla :) Opravdu by ho člověk netypoval na někoho, kdo trpěl MA :O

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Počujem o ňom síce prvý krát, ale hneď na prvý pohľad ma zaujal. Veľmi zaujímavý chlapík. Videá stoja za to! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tyjo ten chlapík je teda frajer :D jinak já na youtube sleduju převážně bloggerky z jiného odvětví jako je beauty apod. takže např. luxyhair, ty miluju!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já ho mám ráda. :)
    Akorát je mi z těch přejídacích videí někdy pěkně blbě.. :D
    Je z něj teď pěknej chlap, co? :P

    OdpovedaťOdstrániť