sobota 15. júna 2013

Tak trochu porovnávania


Ahojte dievčatá :)

Dneska to bude zase hlavne o mne, ale na zajtra som si pripravila článok s jedlom, konečne! :D Napadlo ma porovnať svoje fotky, ale nečakajte žiadne veľké zmeny. Fotila som si hlavne len brucho, pretože tam sledujem či sa to rýsuje alebo nie. Ostatok je v pohode ale tiež ho ešte chcem doladiť. Ale veď... Času mám dosť, nepotrebujem to hneď. Ja si užívam tú cestu, nečakám že niekedy prídem do cieľa. Baví ma toto všetko. Baví ma sa stravovať tak ako mi chutí, vyhovuje a robí to môjmu telu dobre. Cvičenie a tréningy ma nesmierne bavia! Stále myslím na to ako už konečne pôjdem cvičiť, vždy sa na to brutálne teším. Je to životný štýl a nedokážem si predstaviť, že by som sa mala vrátiť k mojej pôvodnej prežieracej alebo naopak, anorektickej životospráve. Tak ideme na to...

Túto fotku som pridávala 9.2.2013

Toto je fotka z 15.5.2013 - fotky sú rovnaké, ale už sa mi to nechcelo oddeľovať :D



A tieto posledné dve sú z dnešného dňa, teda z 15.6.2013
Ak mám byť úprimná, tak by som chcela ešte niečo určite nabrať, pretože na bruchu sa mi nepáči ani náznak kostí a chcela by som samozrejme six pack :D Ale to neznamená, že som teraz nespokojná a že sa nenávidím, to vôbec :D Už to až tak neriešim, ale aspoň raz za mesiac sa odfotím :D Som zvedavá, ako to bude vyzerať za mesiac :) 

Pre dnešok je to odomňa všetko, už vás nebudem obťažovať svojimi výkecmi o mne, aj tak to nikoho nezaujíma :D Ale chcela som to mať zdokumentované :) 

9 komentárov:

  1. Zavidim ti takove brisko. Melas jo ploche I v unoru. Ted jeste vic. Chci se zetst. Co cvicis?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja cvičím vo hlavne vo fitku, niekedy by som mohla pridať článok o tom, ako asi vyzerá môj tréning ak by sa o to niekto zaujímal + mám tréningy tenisu a ešte k tomu cvičenie doma, ale v priemere cvičím tak okolo hodiny denne, takže žiadne hard-core :D Radšej si zamakám poriadne tú hodinu ako lážo-plážo 3 hodiny na bežiacom páse a pod. A mám veľmi rada workouty od Zuzky Light, tá mi je vážne veľmi sympatická :)

      Odstrániť
  2. Páni. Bruško máš fakt krásne. Ešte trošičku pribrať, vyrysovať a je to totálne dokonalé. :-) Očividne si dosť trpezlivá, tak by to nemal byť problém. :-) Kiežby mali k tomu taký postoj všetci. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadáš pěkně:) bříško se ti hezky rýsuje, ale ty kosti tam prostě furt jsou:P nezapřeš.
    Co jsem četla u minulého článku - stravuješ se podle sebe, to jsem ráda, nechtělo by se ti přidat fotojídelníček? (ať nemusíš obhajovat svoje porce a zároveň neodvažovat:D)
    Jinak mám takovej osobnější dotaz:D jak jsi na tom s rest days?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Amatiel, ďakujem, ako sa vlastne darí tebe? Už tak dlho som o tebe nič nepočula, keď tak napíš aspoň na fb, ak sa ti bude chcieť :) A to že to ešte nieje úplne perfektné nevadí, proste "in progress" :D Snažím sa ešte pribrať, lenže ono to fakt nieje také jednoduché, pretože pneumatiku mať zase nechcem :D A fotojedálniček niekedy možno pridám, ale neviem si predstaviť ako nafotím všetko to jedlo :D Ono totiž každý by na mňa pozeral ako na blba, že si fotím jedlo, tak napríklad keď som doma si to ťahám do izby, tam si to odfotím a potom to odvláčim zase naspäť do kuchyne, ako magor :D
      Čo sa týka rest days, to moc nehrotím no... nie vždy to výjde, ale napríklad včera bol :D Aspoň 1 za 2 týždne vždy mám, ale snažím sa si dávať 1 deň za týždeň, lenže ono je to občas fakt ťažké sa prehovoriť...

      Odstrániť
  4. krásné bříško, máš ho už více svalnaté než předtím :) pozoruji změnu na tvém pupíku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No...ten pupok som si tiež všimla, vôbec neviem že prečo sa tak divne zdeformoval :D

      Odstrániť
  5. No čááu, jsem strašně ráda, že se zase ozýváš, já už myslela, že jsi na blog a na nás všechny zapomněla :D
    Jsem ráda, že se ti tak daří, všechno se zdá být skvělé, jak čtu tady i v minulém článku. Chodíš do posilky? Tyjo :), šikula.

    Bříško jsi měla a máš stále krásné, ten pupík je ale zvláštní :D. Čím to je? :D Jinak nevěděla jsem, že jsi ještě v nabíracím režimu. Tak ať se teda daří a jde to co možná nejlépe. Mohla bys nám přidat fotku celé postavy. Jestli je tak krásná (a určitě je) jako tvoje břicha, tak jsi fakt krásně štíhlá hvězda :)

    Měj se hezky a přidávej články častěji ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé, aha. Tys napsala už další článek. :D

    Hezký smajlík na předposlední fotce. :D
    Je vážně vidět změna a bude to jenom lepší a lepší. :)

    OdpovedaťOdstrániť