pondelok 17. júna 2013

Nákupy...jedla :D

Ahojte dievčtá :)
Hlásim sa s článkom, ktorý som síce sľúbila už včera, ale to som netušila, že ma tréner vo fitku tak zničí. Včera sa z neďeľného full-body stal skôr leg day a dneska na kurtoch si to moje nohy naozaj odniesli! Chodím skoro ako prostrelená sliepka :D Takže som bola rada, keď som sa včera večer doterígala domov. Ono sa to nezdá, ja sama leg days milujem, ale vždy je to veľká makačka. Včera som namiesto klasických drepov s činkou robila drepy na bosu s činkou, takže okrem toho, že som musela dávať pozor na svoju rovnováhu a na to, aby som sa tou činkou nezabila som musela dávať pozor aj na to, aby som nepraskla tú "pologuľu" na ktorej som stála...


Plánovala som pridať aj fotky mojich jedál, ale hneď ako som to dala do počítača som si uvedomila, že by to bola asi tá najtrápnejšia vec, čo som kedy urobila. Moje fotky = katastrofa. Mobilová kvalita a to "super" pozadie je ešte lepšie. Proste ako prasiatko, no :D Ale vždy si to jedlo niekam odnesiem, aby som ho odfotila a vzápätí sa vrátim do jedálne/obývačky a idem ho zošrotovať zjesť. Takže moje fotky majú rôzne pozadie, od kuchynskej linky (to je ešte ten lepší prípad) až po napríklad stôl v mojej izbe, poličku alebo dokonca paplón sa posteli :D Takže tak... Určite ale nafotím nové a dám si na tom oveľa viac záležať. Aj keď je ťažké fotiť jedlo, keď sa ho chystáte zjesť, ja som schopná ujedať to aj pri fotení :D 

Teraz ale už k nákupom, keďže som sľúbila nejaké fotky jedla...


Ako prvé je moja najobľúbenejšia zelenina. Konkrétne moje najobľúbenejšie druhy - paradajky, papriky, uhorky, cukety, šalát a samozrejme batáty.


Ovocie mám tiež veľmi rada, hlavne jablká a banány. Okrem toho je tam aj mango, avokádo, marhule, pomaranče a citróny :)


Milujem brokolicu, ale keďže som ju včera v žiadnom obchode neobjavila, tak som si kúpila aspoň mrazenú, aj keď viem že to asi žiadna výhra nieje. A zelené fazolové lusky.


Tuniaky a filé z tresky do zásoby, aj keď je mi jasné že to nieje žiadna hitparáda. Ale na krajné situácie to postačí :)


Moja najväčšia láska - arašídové maslo, vaječné nudle z Marks and Spencer, mandle a ešte mega gigantické mrkvy :D


A na záver moja neresť - mliečne výrobky. Viem, že výrobky z mlieka niesú ktovie ako zdravé, ale ja ich mám rada a stále je to lepšie ako rôzne ochutené nízkotučné žblajdy a podobne. Som presvedčená o tom, že v rozumnom množstve človek môže jesť všetko. Okrem toho si neviem predstaviť, že by som stále mala jesť len mäso alebo napríklad sóju. Tvarohy a cottage proste milujem...

To by bolo asi všetko z včerajšieho nákupu :) Najväčšiu radosť mám vždy zo zeleniny, tú by som mohla jesť aj na kilá a nikdy jej nemám dosť... 

A na záver ešte otázka, zaujímalo by ma čo najčastejšie nakupujete vy? :) 


5 komentárov:

  1. Já myslím že tvé stravování je super! Podle mě spíš než si hlídat co má jaký obsah tuku, cukru atd. je lepší objektivně posoudit, co je vhodné a co ne - tzv. clean eating. A to si myslím že splňuješ skvěle! Tvarohy, arašídové máslo atd. pak podle mě není žádný "prohřešek" :)
    a za fotky se neomlouvej, přijdou mi v pohodě... ))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já si je teď taky zamilovala :) jé, děkuju tip na zítřek přidám kokos k banánu, to bude určitě dokonalost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ty se tak máš, že máš osobního trenéra :) ovoce a zeleninu miluju :) cottage je nejlepší :) tvaroh moc nejím, dělá mi problémy se zažívaním, těžko ho trávím.. tuňák mi nechutná od tý doby, co mě napadlo, že tu plechovku snim samotnou, takový hrozně slaný a prostě fuj :D jim akorát různý rybičky v tomatový omáčce, to je mňamka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jooo, konečně zase někdo ví, že je avokádo ovoce. ♥ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Děkuju. :) Musím přiznat, že je to teď zase nic moc, ale plánuju se dát do kupy ve všech směrech. Prostě jo! :D

    OdpovedaťOdstrániť