sobota 9. februára 2013

Ako sa mi vlastne (ne)darí?

Dnes to bude ďalší vykecávací článok, o mne. Viem že to asi nikoho príliš nezaujíma, ale ak raz budem mať telo svojich snov, musím si zdokumentovať aj priebeh svojej cesty. Ja si totiž svoju cestu veľmí užívam, milujem zdravé jedlo, milujem pohyb, milujem ten pocit, že sa môžem rozhodnúť čo budem jesť a nemusím jesť blafy typu biely rožok s paštikou a zapíjať to 1% džúsom s koncentrátu, tak ako to niektorí moji rovesníci robia. Možno som za podivína, ale teraz už mi to nevadí, pretože to robím pre seba a viem sa za svoje činy chváliť (je to psycho, viem, ale keď ma nikto nepochváli, pochválim sa sama a takto sa motivujem). Som veľmi rada, že môžem ísť za svojím snom a cieľom a pritom si to tak užívať, nepotrebujem byť hneď v cieli, stačí mi že viem, že preto robím svoje mamximum. A som vážne spokojná, je to čím ďalej tým lepšie a čím ďalej tým viac to milujem.

Blog mám už jeden mesiac a ešte som ani poriadne nikomu neukázala, ako na tom vlastne som. Myslím že za  ten mesiac tu bol pokrok - zdvihol sa mi zadok a proste väčšil, zlepšilo sa mi o trochu brucho, za chvíľku už tam snáď bude náznak svalov. Ešte viac som pridala na jedle a napchávam sa ako továreň mi príde :D A samozrejme stále cvičím to, čo ma tak veľmi baví. Aby bolo jasné, ja nechudnem, skôr sa snažím nabrať nejaké svaly hlavne teda na bruchu, nohy mám celkom ok :D A aby som len nekecala, je tu pár fotiek, len do mňa, viem že oproti vám je to nič. Ale raz budem mať tiež poriadne svaly, verím si :D

(Obidve fotené dnes ráno)

Ako správny trapák tam mám ružové pyžamo, prosím pre jeden krát mi to odpustite. Mala som si zobrať oblečenie na cvičenie! :D Viem že oproti vám je to nič moc, ale pred pár mesiacmi som tam nemala ani menšiu čiarku, proste len úplne rovné brucho a nič viac nič menej :D A prepáčte za to že za tam krútim ako paragraf, ale odfotiť to čo vidím v zrkadle sa aj tak nedá, proste tie fotky skreslujú, v skutočnosti mám to brucho dúfam lepšie :D Nabudúce budú už lepšie fotky a možno aspoň náznak sixpacku, I promise... 


Moje úplne najobľúbenejšie jedlo na svete, alias maličká "svačinka" po tréningu :D 


A na ďalší deň s menšou obmenou, proste to do seba práskam každý deň, je to najlepšie :D

Samozrejme jem aj veľa iných vecí, ale tie chcem dať do rubriky "recepty", v ktorej stále nič nemám. Len som strašne lenivá to všetko spísať, sľubujem že sa k tomu čo najskôr dokopem! A na záver aj nejaké skutočné fitspo :)


Kto by nepoznal "našu" dokonalú Beautygloss :)


Mojím veľkým vzorom je aj Zuzka light.


A jedného dňa toto budem vedieť tiež! :D

12 komentárov:

  1. Na brušku už máš základ, a keďže sa aktívne venuješ cvičeniu a máš zdravú stravu, tak tie svaly prídu čo nevidieť. :-)
    Brala by som tvoje bruško hneď a zaraz, aby som už tiež mohla budovať svaly.. ale mne to stále nejako nejde.. nechápem to. Ako začarovaný kruh. Už rok a pol z toho brucha nechce ísť dole ten tuk. Ale odkedy cvičím vo fitku, tak za 2 mesiace už zošli tuším 2 centimetre, čo pred tým neboli schopné za pol roka, takže som šťastná prešťastná! :-)
    Páči sa mi tvoj prístup. Máš dôvod byť spokojná, užívaj si to.. i cesta na vrchol môže byť dláždená zlatom :D Držím ti palce a budem sa tešiť na ďalšie fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taky moc nevyhrávám:D proto mi to udělalo vážně radost:))) ještě jsou to vitamínky! super!
    a s těmi blafy to máme podobně :) zdravých potravin se už nevzdám!
    vykecávací články mě celkem štvou,ale že jsi to ty-přečtu si to!:D
    dokumentace příběhu cesty je super, hrozně mě štve, že jsem se průběžně nefotila, nic si nezapisovala a tak...
    čím dál víc to miluju, i tak by se to dalo říct! :)
    taky si přijdu jak továrna :D:D
    změny jistě brzy přijdou ještě víc!:) věř si,to je nejdůležitější
    bříško i pyžámko se mi líbí:D!
    rubrika "Recepty" je boží :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vôbec nemáš za čo. Som rada, že ti to také strašné nepríde. V skutočnosti ani nie je. :-)
    Pečivo som nejedávala ani pred tým, akosi si na to nepotrpím, i to je dôvod, prečo mi strava chutí. Raz za čas si dám ten chlieb a je to.
    No, s tými sacharidmi, na to nie som odborník, ale podľa toho, čo mi vravela trénerka, tak viem jedno, ak chceš schudnúť a zároveň nabrať svalovú hmotu, veľmi podstatné sú bielkoviny. Iste, môžeš tam mať i sacharidy, ale buď ovsené vločky na raňajky, alebo ryžu k obedu. Ak chceš schudnúť bez svalov, tak sú dobré sacharidy a minimum bielkovín. Trénerka mi vravela o prípade chlapa, ktorého trénovala.. Chcel schudnúť, ale bez svalov, tak vysadil úplne bielkoviny. Ja zasa svaly chcem, preto sú pre mňa v strave najdôležitejšie bielkoviny. Ale samozrejme, dôležité sú aj sacharidy. Ide o to, čo vlastne od tela chceš. Ja tiež pravdepodobne nebudem držať sacharidové vlny navždy. Jednak, keď sa mi rozbehne metabolizmus, asi to nebude také jednoduché.. Ale to zatiaľ neriešim. Mám metabolizmus v ťahu, preto mi táto strava vyhovuje. Keď s tým prestane, proste pridám ryžu k obedu. :-)
    Avšak pre zdravý životný štýl (nie fitness a kulturistiku - iba proste pre to byť fit) sú dôležité všetky zložky. Ako bielkoviny, tak i sacharidy a tuky. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neshazuj se tolik, víc si věř. Možná ti to nepřijde, ale už jenom to, že máš na tom bříšku "čáru" znamená, že máš za sebou velký pokrok. Většina z nás se hlavně snaží shodit ten tuk z břicha a ty už rýsuješ. CHLUB SE SVÝM BŘÍŠKEM, TÍM CO DĚLÁŠ, CO JÍŠ A HLAVNĚ SI VÍC VĚŘ. V rovině cvičení a zdravého životního stylu totiž máš čím ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pekný komentár, vážne ma potešil :) Ono to nieje tak že by som si pripadala škaredá, ale skôr som chcela sama seba namotivovať. Viem že to nieje ešte také dobré, ale bolo to aj oveľa horšie. A tuk tam kedysi bol tiež a to dosť veľa. Ale budem sa to snažiť všetko ešte zlepšiť :)

      Odstrániť
  5. Super, už se ti to pěkně rýsuje! Ale Lúca má pravdu, víc si věř, napsala jsi tam několikrát, že oproti nám to není nic. Ale každý nějak začínal, a hlavní je, že tě to baví, že u toho vytrváš, že to není jen nějaký chvilkový rozmar! :)) A moje svačinky vypadají tak nějak podobně :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Každá z nás dělá nějaké pokroky, nemůžeme se srovnávat ale buďme rády, že se měníme a mějme radost z těch svých osobních pokroků :)měj ji i ty, protože bříško máš krásné a jíš taky parádně, co víc si přát :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadáš dobře, ale až se obalíš svalama, bude to ještě lepší. :P
    Zuzka Light je boží, ale trochu mě zklamala, když na jejich stránkách zveřejnila ty její jídelníčky...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Si prostě úžasná! Tvoje postava je pro inspirací a i když si myslíš, že na tom břichu není nic vidět, tak já tedy vidím a vidím, že je to fakt krásné břiško! Začíná se ti tam dělat svalík :) A to jídlo je wow tedy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dost dobrá svačinka! :D
    A bříško skvělé! Taky jedu na six pack!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta sváča vypadá skvěle, nedivím se že je oblíbená :) A bříško máš pěkné, jako by se tam něco už rýsovalo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ahoj možem sa spýtať čo je to na tom obrázku jedla to pečivo :D a inak krásne sa ti rysuje bruško ;))

    OdpovedaťOdstrániť